Work in Malta Gentlemens Club

Clubul Private Gentlemen's Club este cel mai elegant stabiliment de pe insula. Clubul este vizitat deopotriva de localnici si turisti pentru ambientul luxos, diferitele petreceri in fiecare noapte si domnisoare frumoase si placute. Daca esti o domnisoare prietenoasa si atragatoare, cu varsta intre 21-35 ani, muncitoare dar care stie sa se si distreze, atunci ne-ar placea sa ne contactezi.

Beneficiile de a lucra pentru noi...

Vremea: Cea mai buna clima din Europa! Cel mai mult soare si cea mai putina ploaie decat oriunde !!

Siguranta: Precum un club bine stabilit cu o echipa de conducere intelegatoare si grijulie, vei fi si te vei simti in siguranta lucrand cu noi.

Viata de noapte: Malta este o destinatie indeala in ceea ce priveste divertismentul. Clubul nostru se alfa in inima districtului de divertisment, deci nu vei fi niciodata prea departe de actiune.

Turism: Malta are foarte bune legaturi de zbor cu restul Europei in special pe timpul verii, aeroportul fiind evaluat ca cel mai bun din Europa.

Bani: riza ? Ce Criza? Malta are cea mai puternica economie din zona Mediterana, cu multi localnici bogati si turisti in cautare de distractie.

Deci ce mai astepti? Inscriete sa lucrezi pentru noi ACUM -viziteaza pagina noastra de contact pentru detalii!